Author Topic: [Fixed] Select last changed ACT  (Read 2613 times)

Offline MarKo

  • Power user
  • Full Member
  • *
  • Posts: 249
[Fixed] Select last changed ACT
« on: September 20, 2015, 09:15:13 PM »
Hi Alexey,
i think this is a bug. if i have :
- Select last changed ACT
- selection:invalid, Command X
and "last changed ACT" is empty, the selection:invalid Command X gets not executed.
Shouldn´t selection be invalid in this case?
I would need this for an ACT-speed dial, which has other functions too.
« Last Edit: September 23, 2015, 05:48:31 PM by azslow3 »

Offline azslow3

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1214
Re: Select last changed ACT
« Reply #1 on: September 21, 2015, 11:42:24 AM »
There logic was different there, if last changed ACT does not exist, the action was failing (and so not changing current parameter, whatever it was).

But I see proposed by you idea as more logically consistent, so I have modified the code. b283 should work the way you have expected.

Offline MarKo

  • Power user
  • Full Member
  • *
  • Posts: 249
Re: Select last changed ACT
« Reply #2 on: September 21, 2015, 05:17:28 PM »
Ah, i see. For me selection:invalid was so obvious that i did not try other things.
Quote
more logically consistent
Yes, i think so - thanks for changing that.